LUPA OLLA VAAN -HOITO

Onko arkesi kiireistä ja hektistä? Tunnistatko olevasi suorittaja ja täydellisyyteen pyrkijä, jolle ei arjessa ole tilaa olemiselle ja pysähtymiselle? Kaipaatko tukea ja apua oppiaksesi pysähtymään, hellittämään ja rentoutumaan? 

Lupa olla vaan -hoito tarjoaa Sinulle mahdollisuuden pysähtyä, hellittää ja olla vain. Hoidon aikana saat olla vain ilman, että sinun pitää yrittää muuttaa mitään tai keskittyä mihinkään. Hoitajan rauhallinen ja salliva olemus sekä rauhallinen ympäristö ja musiikki tukevat rauhoittumistasi ja laskeutumistasi läsnäolevaan hetkeen. 

Lupa olla vaan -hoito sisältää rentouttavan ja rauhoittavan niska-hartia seudun, rintakehän sekä kasvojen ja pään alueen käsittelyn. Hoidossa käsitellään tyypilliset stressissä jännittyvät lihakset joita rentouttamalla tuetaan kehon ja mielen rauhoittumista. 

Hoidon aikana saat vain ottaa vastaan ja hellittää, mutta mikäli hoidon aikana nousee pintaan jotain niin sillekkin on tilaa tulla kuulluksi ja nähdyksi. 

Mikäli oleminen, pysähtyminen ja hellittäminen tuntuu sinusta pelottavalta autan mielelläni Sinua kokemaan sitä turvallisesti. 

Hoidon hinta on 65€/60min (sis. 24% ALV). Maksu kortti/käteinen. 

Ajanvaraus 045-6411375. 

Lämpimästi tervetuloa hellittämään ja olemaan, juuri sellaisena kuin olet ja ottamaan hetki aikaa itsellesi ☺️.

HOITO EI OLE TERVEYDENHUOLLON PALVELU.