KURSSIT 

LÖYDÄ ITSESI -OMIA RAJOJA JA OMAA VOIMAA ETSIMÄSSÄ TYÖPAJA 21.10. KLO 11-15

Oletko jatkuvasti uupunut ja väsynyt? Laitatko muut itsesi edelle, miellyttäen ja mukaillen, jotta sinua ei hylättäisi tai jotta sinusta pidettäisiin? Pelkäätkö ilmaista itseäsi tai olla näkyvä? Kipuileeko kehosi tai onko olosi epämääräisen ahdistunut? Onko sinun vaikeaa pysähtyä ja rauhoittua tai tunnistaa omia tunteita ja tarpeita? Onko sinun vaikeaa elää omannäköistä elämää ja kuunnella itseäsi? Ylitätkö jatkuvasti omat voimavarasi?

Jos vastasit edes joihinkin näihin kyllä saatat olla kadottanut itsesi, omat rajasi ja oman voimasi. Vain omat rajat tiedostamalla ja omaan voimaan tutustumalla voit alkaa tehdä tilaa itsellesi -Tutustua siihen itseesi, joka todella olet sen sijaan että olisit sellainen, kuin sinun ”kuuluu olla”.

Omien rajojen löytyminen, oman voiman kokeminen ja tilan saaminen itselle voi olla aluksi pelottavaa, mutta usein lopulta lisää sisäistä rauhaa ja turvallisuuden tunnetta. Tulemalla lähemmäs todellista itseämme voimme alkaa todella huolehtia itsestämme, lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointiamme ja elää omannäköistä elämää.

Tässä työpajassa pääset turvallisesti kosketuksiin omien rajojesi ja oman voimasi kanssa. Sinulla on tilaa olla sinä ja tulla turvallisesti näkyväksi.

Työpaja sisältää niin teoria tietoa, kokemuksellista oppimista toiminnallisten harjoitteiden kanssa yksin ja yhdessä sekä kokemuksien jakamista muiden osallistujien kanssa. Turvallinen ympäristö ja tila on edellytys muutostyölle. Sinulla on aina mahdollisuus päättää mitä teet tai mitä haluat muille jakaa.

Ilmoittautuminen työpajaan Google forms lomakkeen kautta 1.10. mennessä.

Ilmoittautuminen työpajaan tästä:

Työpajan hinta on 95€ (sis. ALV 10%)

Mukaan mahtuu 8henkilöä.

Paikka: Joogastudio Dharamsala, Lukkosepänkatu 6 a, 2. krs, Turku.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä työpajaan liittyen olethan rohkeasti yhteydessä ❤️
fysioterapia@mariaheĺander.fi
045-6411375