KUKA MINÄ OLEN?

Olen psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti. Lisäksi olen käynyt muita täydennyskoulutuksia lisätäkseni ymmärrystä kehon ja mielen yhteydestä. Fysioterapeutiksi valmistuin 2006 Turun ammattikorkeakoulusta. Psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistuin 2013 Tampereen ammattikorkeakoulussa.

Oma polkuni psykofyysiseen maailmaan alkoi vuonna 2011 oman vakavan sairastumiseni kautta, jolloin ymmärsin miten mieli ja keho vaikuttavat toisiinsa. Sen jälkeen koko ihmiskäsitykseni sekä lähestymistapani fysioterapiaan muuttui täysin. Siitä lähtien olen halunnut auttaa sekä itseäni että asiakkaitani oppimaan kuuntelemaan itseään paremmin sekä löytämään tasapainoisemman suhtautumisen olemiseen ja tekemiseen. Psykofyysisen taipaleeni aikana olen oppinut paremmin kuuntelemaan sekä itseäni että kehoani ja siten helpottamaan omaa oloani huomattavasti. Toivon omakohtaisten kokemusteni kautta voivani auttaa asiakkaitani paremmin ja kohdata heidät tasavertaisena kokevana ja tuntevana ihmisenä enkä vain fysioterapeutin roolin takaa.

Valmistustumisestani fysioterapeutiksi vuoteen 2012 saakka olen työskennellyt pääasiassa tuki- ja liikuntaelin fysioterapian parissa.  Erikoistumisopintojen ja täydennyskoulutusten myötä olen hoitanut niin fyysisiä kuin psyykkisiä pulmia kehollisella ja kokonaisvaltaisella lähestymisavalla hyvin lopputuloksin. Tärkeää onkin ihmisen huomioiminen kokonaisuutena yksittäisten ongelmien ja oireiden sijasta.  Asiakkainani käy niin nuoria, työikäisiä kuin iäkkäitä. 

Sanotaan, että toista voi ohjata vain niin pitkälle kuin itse on. Oma koettu ja eletty elämä kulkeekin vahvasti mukana omassa tavassani tehdä työtäni. Kyky auttaa asiakkaita motivoi vahvistamaan omaa itsetuntemusta. 

Vapaa-ajallani tykkään olla luonnossa sekä viettää aikaani koirani ja ystävieni kanssa. Itseäni kuunnellen ravitsen kehoani ja mieltäni eri tavoin liikkuen tai vain ollen ja hengitellen. Tällä hetkellä lempiharrastuksiini kuuluu juoksu, thainyrkkeily ja jooga. Olen oivaltanut miten onni asuu hyvin pienissä arkisissa asioissa. Edelleen olen matkalla ja tulen aina olemaan. Kukaan ei ole koskaan valmis, eikä tarvitsekkaan olla. Joka päivä saan olla kiitollinen työstäni, jota saan tehdä ja ihanista asiakkaistani, jotka opettavat minulle jatkuvasti uutta.